2011. január 24., hétfő

Díjak

Ezt a díjat Cucutól kaptam. Ezúton is nagyon köszönöm neki!:-)


A szabályok a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
AKIKNEK KÜLDÖM:
És kaptam egy másik játékra való felhívást is - éppen Orbistól - , csakhogy már van annak 1 hónapja is, és bár folyamatosan gondolkoztam rajta, olyan szép gondolatokat most mégsem tudok írni, mint ő...

Az én kívánságaim:

  • először is időt szeretnék, hogy minden pillanatot megélhessek a családommal, ami fontos a számomra - valamiféle időnyerő kéne, mint Hermione Grangernek :-)))
  • szeretnék egy nagyobb otthont kerttel
  • a harmadik TITOK!:-)))1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen Réka, itt is. Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, jól esik, igazán. De - remélem nem haragszol - nem rakom ki, s nem adom tovább. Már írtam korábban, hogy nekem elég, ha egy kedves megjegyzésben jelzik, hogy tetszik. Annál nagyobb díj nem kell! :) Meg ezek nagyon hamar körbe érnek, aztán mindenhol csak azt látod... Nem vagyok a hívük, bocsi.

    VálaszTörlés