2010. december 11., szombat

Babák és macik

Tegnap debütáltak az adventi vásáron a tanítványaim által készített macik és babák. Nagy siker volt, elkapkodták volna őket, de ezek csak kiállítási darabok voltak - mindegyik kisgyerek haza vitte a sajátját.

Rengeteget dolgoztak velük (én is, igaz csakis technikai segítség szintjén :-), de volt, aki még életében nem is varrt), és szerintem nagyon jól sikerültek. Teljesen szabad kezet kaptak a megvalósításban - és egy zsáknyi maradék anyagot.:-))) Így mindegyik egy-egy kis egyéniség lett. És ahogy azt szokták mondani, hogy minden portréban benne van a készítője, ez itt a babáknál még határozottabban megmutatkozik...


(Sajnos nem mindenki hozta vissza (többségük alvókának használja:-)), ezért csak 19-et mutatok.)

6 megjegyzés:

 1. Ta magasságos! Ez igen, micsoda kiállítás. :)))

  VálaszTörlés
 2. Azért megnéznék egy-két alkotót:)) Nagyon jófej tanítványaid lehetnek.

  VálaszTörlés
 3. Fantasztikusak! Érdemes is szabadjára ereszteni, meg munkára fogni az ilyen fantáziákat! Olykor? - nagyon gyakran! - meghökkentően jó dolgokat csinálnak, spontán, örömmel, ahogy kell! :) Még ilyet, sokat!

  VálaszTörlés
 4. Köszi, Lányok!
  Julcsi, tudom, mire gondolsz!;-) Negyedikesek, igazi kiskamaszok már...:-)))
  Skippo, igyekszem is, így tartani az órát, amikor csak lehet! Nekik még óriási és zabolátlan a fantáziájuk, és olyan csodálatos dolgokat képesek kitalálni, amire egy felnőtt már álmában sem merne gondolni!

  VálaszTörlés
 5. Micsoda babák! Nem semmi!
  Nagy öröm rájuk nézni! Mosolyt csalnak az ember arcára!!! Gratulálok a kis művészeknek! :)))
  Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 6. Nahát! Jó ötlet volt, gyönyörű, egyedi babák.

  VálaszTörlés